Cesur ve Güzel’de Sühan hayati bir seçimle karşı karşıya

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümüne Sühan’ın, Salih’i babası Tahsin Korludağ’ın öldürdüğü görüntüleri izlediği an damgasını vurdu. Rıza, Sühan’ı, babası ile sevdiği adam arasında zorlu bir seçim yapmakla karşı karşıya getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cesur ve Sühan, Salih’in ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak üzere harekete geçti. Ancak daha tehlikeli birine dönüşen Rıza’nın elindeki Tahsin Korludağ kozu, hiç beklenmedik bir anda Sühan’ın karşısına çıktı. Babasının, Korludağ Oteli’ni Rıza’ya hibe ettiğini öğrenmesiyle onunla yüzleşmeye giden Sühan, Cesur’la birlikte günlerdir peşinde oldukları gerçeğe ulaştı. Babasının, Salih’i öldürdüğü anki görüntülerini izleyen Sühan, Rıza’nın teklifiyle kendisini oldukça güç bir durumun içinde buldu. Öğrendiği gerçekleri Cesur’dan saklarsa bu görüntülerin asla kimsenin eline geçmeyeceğine dair söz veren Rıza, Sühan’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle baş başa bıraktı. Sühan’ın nasıl bir seçim yapacağı büyük bir merakla beklenecek.

Cesur ve Tahsin Korludağ kozlarını paylaştı!

Cesur’un suçsuz olduğu kanıtlansa da kaçtığı ve devlet görevlisini rehin aldığı için nezarethaneye atılan Cesur, hiç beklemediği bir anda Tahsin Korludağ ile yüzleşme şansı yakaladı. Salih’in öldürülmesinin tek görgü tanığının ifadesi sonucu gözaltına alınan Tahsin ile Cesur’un hesaplaşmasında Cesur’un tek isteği, Tahsin’e Rıza ile ilgili gerçekleri anlattırmak oldu. Tansiyonun yükseldiği dakikalarda Tahsin’in aniden fenalaşması bu yüzleşmeyi yarıda bıraktı.

İşte, Cesur ve Tahsin Korludağ’ın kozlarını paylaştığı an:

YouTube video

Babasının ciddi bir hastalığa yakalandığını öğrenen Sühan, bu gerçeği gözyaşları içinde Cesur’la paylaştı. Babasına bu durumu anlatmamaya karar veren Sühan ile Cesur’un duygusal anları ekran başındakileri de derinden etkiledi. Cesur’la aralarındaki aşka sığınan ve ondan güç alan Sühan’ın, Cesur’u günaydın öpücüğüyle uyandırdığı an ise izleyicilerin beğenisini kazandı.

İşte, Sühan’ın günaydın öpücüğü ile Cesur’u uyandırdığı an:

YouTube video

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Sühan, babasıyla ilgili öğrendiği gerçeği Cesur’a söyleyecek mi, Rıza’nın yeni hamlesi ne olacak gibi sorular cevap bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 4 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.