Cesur ve Güzel’de Sühan büyük bir çıkmazın içine düşüyor

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur ile babası arasında kalan Sühan, büyük bir açmazın içine düşecek. Rıza’nın kirli oyunlarını ortaya çıkarmaya kararlı olan Cesur, tehlikeli bir hamlede bulunacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Rıza’nın, “Ya baban ya da Cesur!” tehdidi karşısında Sühan, büyük bir çıkmazın eşiğine gelecek. Babasının hastalığının şokunu üstünden atamamışken, onun Salih’i öldürdüğü anki görüntülerini izleyen Sühan, yeniden sevdiği adam ile babası arasında kalacak. Cesur, Sühan’ın kendisinden bir şeyler sakladığını düşünürken, annesinin ölümünün ardındaki sır perdesini tamamen kaldırmak ve Rıza’nın sırlarını gün yüzüne çıkarmak için harekete geçecek. Heyecanı doruk noktasına çıkaracak Cesur’un büyük tuzağı, Sühan’la onu yeniden karşı karşıya getirecek.

Sühan, babası ile yüzleşecek!

Babasının, Salih’i öldürdüğü gerçeğini bir türlü kabullenemeyen Sühan, vicdan azabı ile yıkımı aynı anda yaşayacak. Ancak Sühan, babasıyla baş başa kaldığı anda ona tüm gerçekleri bildiğini itiraf edecek. Baba-kızın yüzleşmesi büyük bir merakla beklenecek.

Bölümde, Tahsin ile oğlu Korhan arasındaki mücadele kızışırken, Tahsin’in hastalığını öğrenen Adalet, bu acı gerçek karşısında tehlikeli bir adım atacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur, annesinin ölümünün ardındaki sırları ortaya çıkarabilecek mi, Sühan, Rıza’nın tehdidi karşısında nasıl bir tavır alacak gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 4 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Cesur ve Güzel 25.Bölüm Fragmanları:

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.