Cesur ve Güzel’de Cesur’dan kusursuz tuzak

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cesur, Savcı Serhat ile iş birliği yaparak hayatlarındaki en büyük tehlikeyi, Rıza’yı demir parmaklıklar arkasına gönderdi. Cesur’un kusursuz oyunu, ekran başındakileri de soluksuz bıraktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Cesur, Rıza tehlikesini artık tamamen ortadan kaldırmak üzere harekete geçti. Ancak bu sefer temkinli ilerleyen Cesur, Savcı Serhat ile iş birliği yaparak Rıza’yı bu sefer elinden kaçırmayacak kusursuz bir plan yaptı. Etrafındaki çemberin daraldığı Rıza da Sühan ve Cesur’u kendi avları içine çekmeye çalışırken beklemediği anda avlandı. Rıza’ya Cesur’dan şüphelendiğini söyleyerek bu oyunu başlatan Savcı Serhat sayesinde Rıza, Cesur’u Adalet’i gömdüğü yere çekti. Adalet’in cesedinin bulunması ve yapılan DNA incelemesi gerçek suçlunun Rıza olduğunu ortaya çıkardı.

İşte, Rıza’nın ava giderken avlandığı an:

YouTube video

Tahsin Korludağ hafızasını kaybetti!

Cahide’den kocası Salih’i, Tahsin Korludağ’ın öldürdüğünü öğrenen Reyhan, soluğu Tahsin’in karşısında aldı. Gerilimin tırmandığı bu yüzleşme Reyhan’ın Tahsin Korludağ’ı bıçaklamasıyla heyecanı doruk noktasına taşıdı. Beklenmedik anda gelen bu hamleyle yere yığılırken başına darbe alan Tahsin’in hafızasını kaybetmesi ekran başındakileri şoke etti. Tahsin Korludağ’ın bu durumu, Korludağ Çiftliği çatısı altında mutlu bir aile tablosu oluşturdu. İki ezeli düşman olan Cesur ve Tahsin’in aynı sofrada yemek yemesi ve Tahsin’in Cesur’dan “damadım” şeklinde söz etmesi izleyicilere bir ilk yaşattı.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 1 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.