Cesur ve Güzel’de Cesur ve Sühan’ın büyük aşkı bitiyor mu?

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur ve Sühan’ın büyük aşkı en büyük sınavdan geçiyor. Ekranların rüya çifti Cesur ve Sühan’ın istemeden de olsa gerçekleşen boşanma davaları hem âşıkları hem de izleyenleri etkileyecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümünde her fırtınaya göğüs geren Cesur ve Sühan’ın gözyaşlarını tutamadığı duygu yüklü ayrılık konuşması ekrana gelecek. Bölümde verdiği intikam savaşına rağmen Sühan’dan ayrı kalmak istemeyen Cesur aşkına yeniden kavuşmak için harekete geçecek.

CAHİDE’NİN YALANLARINI BÜTÜN AİLE ÖĞRENİYOR!

Cahide’nin sırlarının ortaya çıkması, Korludağ Ailesi’ni sarsacak. Hayatının en büyük darbesini alan Korhan, babası Tahsin Korludağ’ın acı sözleriyle yeni bir yıkım yaşayacak. Korhan’ın yaşadıkları karşısında alacağı tehlikeli karar herkesin hayatını derinden etkileyecek.

‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümünde Cesur, Sühan’ı yeniden geri kazanabilecek mi?, Korhan’ın nasıl bir karar verecek?, Cesur’un, Tahsin Korludağ ile ilgili planları neler? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 30 Mart Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.