Cesur ve Güzel’de Cesur ve Sühan boşandı mı?

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümüne Sühan’dan boşanmak istemeyen Cesur’un, final sahnesindeki duruşmada boşanmak istediğini söylemesi damga vurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde, babasına verdiği sözü tutan Sühan, Cesur’a boşanma davası açtı. Sühan’dan boşanmak istemeyen Cesur’un final sahnesindeki duruşmada boşanmak istediğini söylemesi ekran başındakileri şoke etti. Cesur’un bu beklenmedik cevabı, izleyicileri, “Cesur ve Sühan boşandı mı?” sorusuyla baş başa bıraktı.

Cesur ve Sühan’dan çok konuşulan tango!

Suların bir an bile durulmadığı bölümde, Cesur ve Sühan’ın romantik buluşması ekran başındakileri büyüledi. Cesur ve Sühan’ın, boşanma şartlarını konuşmak için çıktıkları akşam yemeğinde, Cesur bu günün aslında doğum günü olduğunu söyledi. Sadece annesinin bildiği bu gerçeği Sühan’la paylaşan Cesur, doğum gününü Sühan’la baş başa geçirmek istedi. Sühan, Cesur’un boşanma şartlarını söylemesini beklerken sürpriz bir hamlesiyle karşılaştı. Âşıkların, tutkunun dansı tango yaptıkları anlar, izleyenleri ekran başına kilitledi.

İşte, Cesur ve Sühan’dan tutkunun dansı:

YouTube video

‘Cesur ve Güzel’in heyecan dolu yeni bölümünde Cesur ve Sühan’ın mahkemesi nasıl sonuçlanacak?, Cesur, Rıza ile ilgili gerçeklere ulaşacak mı? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 30 Mart Perşembe akşamı saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.