Cesur ve Güzel’de Cesur, Sühan’la bir aile olabilmek için çabalayacak

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde gözler Cesur ve Sühan’a çevrilecek. Bebekleri olacağını öğrenmesiyle hayatının en büyük mutluluğunu yaşayan Cesur, Sühan’la bir aile olabilmek için çabalayacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Sühan’ın büyük itirafı ile yeniden hayata dönen ve mutluluktan ayakları yerden kesilen Cesur, her şeyi geride bırakıp Sühan’la bir aile olabilmek için adım atacak. Sühan’ı ve de doğacak bebeklerini bir an olsun yanından ayırmak istemeyen Cesur’un, uçurumun eşiğinde Sühan’a, “Sizi benden mahrum bırakma lütfen” dediği anlar ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak. Adaleti sağlamak ve Tahsin Korludağ’ı parmaklıklar ardına koymak için nefes alan Cesur’un nefesi artık Sühan ve bebeği olacak. Sühan’ı ikna etmek için büyük çaba gösteren Cesur’un yoluna çıkacak engeller, işini daha da zorlaştıracak.

Tahsin Korludağ pes etmeyecek!

Sühan’a yaptığı hastalık oyunuyla kızını kandıran ve onu kaybeden Tahsin Korludağ’ın, Adalet’in öldüğü gerçeğini ne zaman öğreneceği büyük bir merakla beklenirken, Rıza ise imkansız isteğiyle onu şoke edecek. Korludağ Otel’inden sonra, Korludağ Çiftliği’ni isteyen ve kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Rıza, Tahsin’i köşeye sıkıştıracak. Kızı Sühan’ı kaybetmeyi göze alamayacak Tahsin ise Cesur’dan intikamını almaya kararlı olacak. Son hamlesini yapmak için fırsat kollayan Tahsin’in eline geçen zamansız bir kağıt, tüm dengeleri değiştirecek ve tansiyonu yükseltecek.

‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın şartlarını yerine getirebilecek mi, babası Salih’i Tahsin’in öldürdüğünü öğrenen Şirin ne yapacak, her geçen gün daha da tehlikeli birine dönüşen Rıza nasıl bir hamlede bulunacak gibi sorular cevap bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in soluksuz izlenecek yeni bölümü 18 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Fragman:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.