Cesur ve Güzel’de Cesur büyük gerçeğe yaklaştı

‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde, babasının mezarını açtırmak zorunda kalan Cesur, onun öldürüldüğünü çıkan raporla kanıtladı.

Bölümde; Cesur, babasının katilinin Tahsin Korludağ olduğunu ortaya çıkartmak için çıktığı bu yolda bir kez daha Sühan’la karşı karşıya geldi.

BABASININ MEZARINI AÇTIRAN CESUR’UN GÖZYAŞLARI!

‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde Korhan’ın (Erkan Avcı) kasasında uzun yıllardır sakladığı yırtık mektup önce Cahide ardından da Sühan’ın eline geçti. Mektubun varlığından Cesur’un yönlendirmesiyle haberdar olan Sühan, okuduğunda bir kez daha Cesur’un haklı olduğuna tanık oldu.

Cesur’un babasının yıllar önce Tahsin Korludağ’a yazdığı mektupla birlikte Cesur, babasının intihar etmediğini öğrenmiş oldu. Bu gerçekle birlikte Cesur en zor kararı verdi ve babasının mezarını açtırdı.

Mezarın açıldığı sırada gözyaşlarını tutamayan Cesur’un duygusal anları ekran başındaki izleyenleri derinden etkiledi. Cesur, bölümün final sahnesinde çıkan rapor sonucunda babasının öldürüldüğünü öğrendi. Yeni bölümde Cesur’un nasıl hamle yapacağı merakla bekleniyor.

Cesur’un gözyaşlarına yenik düştüğü o sahne;

YouTube video

Yiğit Özşener izleyiciyle buluştu!

Bölümde hapishaneden nakli sırasında firar eden gizemli karakter Rıza’yı canlandıran Yiğit Özşener izleyiciyle buluştu.

Büyük beğeni toplayan bölümde Özşener’in yıllar sonra ekranlara dönüşü sosyal medyaya da yansıdı. Dizinin izleyenleri oyuncuya beğenileri sosyal medya mecrası Twitter’da sayısız yorumla dile getirdi.

YouTube video

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde; Cesur ve Sühan’ın aşkı fırtınalardan galip çıkabilecek mi?, Cesur, babasının ölümü ardındaki gerçeklere nasıl ulaşacak?, Rıza, Cesur’a yardım edebilecek mi?
gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü, 2 Mart Perşembe saat 20:00’da Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.