Cesur ve Güzel’de büyük aşk başlıyor mu?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’ dizisi ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’ dizisinin yeni bölümünde ‘Cesur’ ve ‘Sühan’ karakterleri, aynı çatı altında yaşamaya başlayacaklar.

Geçmişinin sırlarının sürüklediği Korludağ’a ‘Tahsin Korludağ’dan intikam almak için dönen ‘Cesur’, hayatını kurtardığı Tahsin’in onu baş tacı etmesiyle sırayla istediklerine kavuşmaya başlayacak.

‘Sühan’ ise hayatını kurtaran Cesur’u daha yakından tanımak isteyecek. Sühan, Cesur’un neden Korludağ’a geldiğini ve bu gizemli adamın kim olduğunu öğrenmek için onu gizli bir takibe alacak. Sühan, Cesur’un gizem perdesini kaldırabilmeyi başarabilecek mi?, Cesur, Tahsin Korludağ’ın göz bebeği Sühan’ı kendisine aşık etmeyi başarabilecek mi?

Flashback sahneleri ile Cesur’un ailesi ve çocukluk yıllarına ışık tutacak. ikinci bölümde, Cesur’un annesi ‘Fügen’ karakterine usta oyuncu Tilbe Saran hayat verecek.

Ece Yörenç’in senaryosunu, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Cesur ve Güzel, ikinci bölümüyle 17 Kasım Perşembe günü saat 20:00’da star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.