Cesur ve Güzel’de beklenmeyen itiraf

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde beklenmeyen itiraf, Cesur ve Sühan’ın, Tahsin Korludağ ile yüzleşmesine bomba gibi düştü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşamki bölümünde Cesur, Sühan ve Cesur’un babasının öldürüldüğü gecenin gizli tanığı olan Korhan (Erkan Avcı), hiç beklemediği bir anda Tahsin Korludağ’ın karşısına çıktı. Kızı Sühan’ın, Cesur’dan boşanması şartıyla tüm gerçekleri anlatacağını söyleyen Tahsin Korludağ karşısında Sühan, Cesur’un gerçekleri öğrenmesi için aşkını feda etti. Tahsin Korludağ’ın her şeyi anlatacağı sırada gelen beklenmeyen bir itiraf, herkesi şoke etti. Tahsin Korludağ’ın vurulması olayında bir anda baş şüphelilerden birine dönüşen Adalet Korludağ (Nihan Büyükağaç), savcıyı arayıp Cesur’un babasını kendisinin öldürdüğünü söyledi.

İşte, beklenmeyen itirafla bölünen büyük yüzleşme:

YouTube video

Cesur ile Sühan boşanıyor mu?

Cesur’un, babasını kaçırıp uçurumun kenarını getirmesini hazmedemeyen Sühan, Cesur’un karşısına çıkıp artık aşklarına ve ona güvenmediğini, ondan boşanmak istediğini söyledi. Cesur ise Sühan’ın daha fazla yara almaması için babası Tahsin Korludağ ile hesaplaşması bitmeden ondan boşanmayacağı konusundaki kararlılığını gösterdi.

Sühan’ın, Cesur’a isyan ettiği o anlar:

YouTube video

Bölümde ekran başındakileri şoke eden bir diğer olay da, Tahsin Korludağ’ın sağ kolu Salih’in (Okday Korunan), hapishanedeki Adalet’in ağabeyi Rıza’ya (Yiğit Özşener) gizlice not göndermesi oldu. “Hain kim?” sorusunun sorulduğu bölümdeki bu gelişme, yeni soru işaretleri doğurdu.

‘Cesur ve Güzel’in büyük merakla beklenen yeni bölümünde; Cesur ve Sühan’ın aşkı yeni fırtınalara dayanabilecek mi?, Adalet’in Cesur’un babasını öldürdüğü itirafı dengeleri nasıl değiştirecek? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 23 Mart Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.