‘Cesur ve Güzel’ de nefesler tutulacak

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Sühan, büyük bir karar aşamasına gelecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde, Cesur, Sühan’ın hamile olduğunu öğrenecek mi sorusunun cevabı da merakla beklenecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur’un, babası Tahsin Korludağ’ın tüm hisselerini devraldığını öğrenen Sühan, öfkeden deliye dönecek. Cesur’a hamile olduğunu söylemekten vazgeçen Sühan, hayatının en zorlu kararını vermekle karşı karşıya kalacak. Nefreti, aşkının önüne geçen Sühan’ın kendisinden bir gerçeği sakladığını düşünen Cesur bunun peşine düşecek.

Korludağ Çiftliği’nde sürpriz misafir!

Bölümde, Korludağ Çiftliği’ne bırakılan bebek, tüm dengeleri değiştirecek. Sühan, Cesur’un zaferi ve Korhan’ın ihaneti karşısında büyük darbe alan babası Tahsin Korludağ’ın bambaşka bir yüzüne tanık olacak. Korludağ Çiftliği’ndeki bu bebek, Sühan’ı da ciddi bir vicdan muhasebesiyle baş başa bırakacak.

Rıza’nın (Yiğit Özşener) odasında Sühan’ın fotoğraflarını bulan Şirin’in (Irmak Örnek) tepkisi ve Rıza’nın bu durum karşısında ne yapacağı da heyecanla beklenecek.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 6 Nisan Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.