‘Cesur ve Güzel’ de Cesur, Sühan’ın hamile olduğunu öğrendi

‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cesur, Sühan’ın hamile olduğunu öğrendi. Cesur ile babası arasındaki savaşın bitmeyeceğini düşünen ve bebeği aldırmak isteyen Sühan, son anda bu kararından vazgeçti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sühan’ın kendisinden büyük bir gerçeği sakladığını düşünen Cesur, Sühan’ın hamile olduğunu öğrendi. Cesur’un zaferi karşısında hayal kırıklığına uğrayan Sühan, Cesur ile babası arasındaki savaşın bitmeyeceğini düşünerek bebeğini aldırmaya karar verdi. Ciddi bir vicdan muhasebesiyle karşı karşıya kalan Sühan, bu kararından son anda vazgeçti. Sühan’ın, Cesur’a bebeği aldırdığını söylediği an, bölümün final sahnesine damgasını vurdu. ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur ve Sühan’ın arasındaki fırtına nasıl dinecek sorusunun cevabı merakla beklenecek.

İşte, Sühan’ın Cesur’a bebeği aldırdığını söylediği final sahnesi:

YouTube video

Cesur’dan kusursuz tuzak!

Cesur’un güvenini kazanmak için çabalayan Rıza (Yiğit Özşener), Cesur’a oyun oynamak isterken tuzağa düştü. Rıza’nın güvenini test etmek için ona tuzak kuran Cesur’un bu hamlesi karşısında Rıza’nın ne yapacağı önümüzdeki bölümlerde ekranlara gelecek.

İşte, Cesur’un Rıza’yı tuzağa düşürdüğü o anlar:

YouTube video

‘Cesur ve Güzel’in heyecan dolu yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın bebeği aldırmadığını öğrenecek mi?, Cesur ve Sühan, aşklarıyla tüm engelleri aşabilecekler mi?, Tahsin Korludağ, Cesur’a karşı nasıl bir hamlede bulunacak? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 13 Nisan Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.