Certain Women filmi galasına Kristen Stewart damgasını vurdu

Kelly Reichardt’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Kristen Stewart, Michelle Williams, Laura Dern yer alıdığı Certain Women filminin galasına genç oyuncu Kristen Stewart seksi görünümüyle damga vurdu.

kristen-stewart

Eğer Kristen Stewart’ı Alacakaranlık serisinden tanıyanlardansanız, son hali sizi bir hayli şaşırtacak! Hollywood’un havalı kadınlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kristen Stewart, her zamanki halinden oldukça iddialı ve pek alışık olunmadığı kadar da seksi görünümüyle galaya katıldı.

Bordo bir takım tercih eden Stewart, sütyensiz giydiği ve sadece uzun bir kolye tercih ettiği blazer ceketiyle maskülen parçalar içerisinde ne kadar seksi ve iddalı görünebileğini göstermiş oldu.

Kısacık kestirdiği platin sarısı saçlarına yeni ve iddialı görünümü de ekleyen Stewart’ı görenler tanımakta güçlük çekse de, genç oyuncunun yeni hali büyük beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.