Cenk Eren hayranlarıyla dertleşti

Geçtiğimiz hafta çıkardığı yeni albümündeki Tanju Okan şarkılarının da yer aldığı repertuarıyla Kuzey Kıbrıs Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Cenk Eren, aşkın kolay bulunmadığını ve geçmişte yaşadığı aşkının peşinden koşmadığı için pişman olduğunu söyleyerek kendisini dinlemeye gelenlerle dertleşti.

Tanju Okan şarkılarından oluşan yeni albümü piyasaya çıkar çıkmak Kuzey Kıbrıs Merit Crytal Hotel’de sahne alan Cenk Eren, yeni şarkılarıyla misafirlerine duygu dolu anlar yaşattı. Cenk Eren’in sahnesinden önce misafirlerin karşısına çıkan şov grubu, mezdeke, harmandalı ve kabare şovlarıyla büyük alkış aldı. Şovun ardından sahne alan Cenk Eren, yeni albümünden seslendirdiği şarkılar için “büyük usta Tanju Okan’ın şarkılarını ilk kez burada seslendiriyorum. Bir hatam olursa affola” dedi.

Şarkı aralarında misafirlerle sohbet eden Eren, aşk konusunda sevenleriyle dertleşti. “Ben bir zamanlar çok aşıktım, çok seviyordum. Ama o kişi beni bıraktı. Bugünkü aklım olsaydı arkasından koşardım. Aşk kolay bulunmuyor.Yaşayanlar aşkın kıymetini bilsin” diyerek içini döktü.

Gecede, Cenk Eren’in yeni albümünün kapak fotoğrafının basılı olduğu bir pasta ile kutlama da yapıldı. Merit Crystal Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan, “yeni albümünüz hayırlı olsun. 2015 yılında sizinle çok verimli bir sezon geçirdik. İnşallah 2016’da da devam edeceğiz” dedi. Gül yaprakları yağmuru eşliğinde pasta kesilerek şampanya patlatıldı.
Misafirlerin istek şarkılarını da seslendirdiği ikinci bölümün ardında Cenk Eren 100 adet CD’sini imzalayarak hayranlarına dağıttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.