Cenk Eren, Ferdi Özbeğen şarkılarını albüm yapacak

TRT Radyo 1’de yayınlanan “Michael Kuyucu ile Müziğin Kilometre Taşları” programına konuk olan Cenk Eren çocukluğundan “Repertuvar Tanju Okan” albümüne kadar ki müzik kariyerini anlattı. Genç yaşta sahne almaya başladığını ama albüm endüstrisinde istediği ivmeyi çok geç elde ettiğini söyleyen Cenk Eren, özellikle “Repertuvar Tanju Okan Şarkıları” adlı albümünden aldığı geri bildirimlerden çok büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Bu albümü beş yıl önce düşünen ve uzun zamandır kafasında projeyi tasarladığını söyleyen Cenk Eren, prodüktörü Şafak Karaman ile bu projeyi konuştuktan sonra heyecanının arttığını ve bu proje ile ilgili çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

Cenk Eren Michael Kuyucu’ya “Repertuvar Tanju Okan Şarkıları” albümünden sonra Ferdi Özbeğen şarkılarından oluşan bir tematik albüm hazırlayacağını ve bunun da hazırlıklarına başladığını söyledi. Ferdi Özbeğen ile bütünleşen şarkıları seslendirmek için şimdiden repertuvar çalışmalarına başladığını söyleyen Cenk Eren, bu albümü Tanju Okan şarkıları albümünde yaptığı gibi Kasım ayında yayınlamayı planladığını Kasım ayının uğuruna inandığını söyledi.

cenk eren

Cenk Eren İsmi Nasıl Doğdu?

Cenk Eren isminin isim babasının usta şair Murathan Mungan olduğunu söyledi. Cenk Eren “ Benim Ankara’da yaşadığım dönemlerde bir gün bana sana bir sahne ismi koyalım dedi. Şöyle bir düşündükten sonra senin adın Cenk Eren olsun dedi, öyle kaldı sonra. Şimdiye baktığımızda memnun muyum annem de Cenk diyor artık bana kadıncağız. Artık ne yapayım 30-35 sene bu isim olunca alınca. Bazen kendi ismimi kullanmak istedim ama daha da popüler olduktan sonra hoşuma gitmeye başladı, mesela bir yere rezervasyon yaptırınca kendi kimliğimle yaptırıyorum, onun rahatlığı da var.” Diyerek Cenk Eren markasının nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.