Cengiz Kurtoğlu, Bostancı Gösteri Merkezi’ni dev bir tavernaya çevirecek!

Güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkıları ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran, taverna müziğinin efsane ismi Cengiz Kurtoğlu, Bostancı Gösteri Merkezi’ni dev bir tavernaya çevirecek! Yıllarca Tarabya’da sevenleriyle buluşan Kurtoğlu, o atmosferi bu kez 8 Nisan’da Bostancı’da yaratacak!

Cengiz Kurtoğlu, aralarında Hain Geceler, Duvardaki Resim, Yorgun Yıllarım, Yalancı Bahar, Gece Olunca, Resmini Öptüm gibi milyonları peşinden sürüklemiş şarkılarının bulunduğu çok özel bir repertuvarla sevenleriyle buluşacak.

Sanat hayatının 32. yılını dolduran Kurtoğlu, dinleyicileri dünden bugüne 32 yıllık, keyifli bir yolculuğa çıkaracak. Cengiz Kurtoğlu’na 40 kişilik bir orkestranın eşlik edeceği geçmişten günümüze sevilen şarkıların seslendirileceği konser, taverna müziği ve arabeski bir araya getirecek.

2500 kişi kapasiteli Bostancı Gösteri Merkezi’nde 8 Nisan Cuma akşamı gerçekleşecek konserde müzik tarihinde iz bırakmış efsane şarkılarını yorumlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.