Cemre İnan eşi Selçuk İnan’ın o görüntülerin peşine düştü

Çapkınlık iddiasıyla gündeme gelen Selçuk İnan’ın eşi Cemre İnan, kulüp ve otelden kamera kayıtlarını istedi.

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, yaklaşık iki ay önce Ortaköy’deki bir kulüpte iki kadınla eğlendiği, geceye onlarla birlikte bir otelde devam etmek istediği ancak fotoğraflarını çeken muhabirler yüzünden otele bir türlü giremediği haberleriyle gündeme gelmişti.

Evli futbolcunun haberlerden sonra kendisini affettirmek için eşi Cemre İnan’a 500 bin TL’lik tektaş aldığı iddiası da basına yansımıştı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, çapkınlık gecesinin ardından Cemre İnan’ın ünlü futbolcuya çok sert tepki gösterdiği ortaya çıktı.

İddiaya göre o dönem yurtdışında olan Cemre İnan, çapkınlığı inkar eden eşinin söylediklerine inanmadı ve İstanbul’a döner dönmez haberlerde adı geçen kulüp ile otelin kamera kayıtlarının peşine düştü. Her iki işletmeden de görüntüleri isteyen İnan, olumsuz yanıt alıp iddiaları kanıtlayamayınca evliliğe devam kararı aldı.

Cemre İnan’ın Selçuk İnan’a “Bu sana son ikazım, bir daha adın böyle bir olaya karışırsa evliliğimiz biter” dediği söyleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.