Cemiyet ve İş dünyası dergisi Black or White 5 yaşında

5 yaşına girdik

Cemiyet ve İş Dünyası’nın keyifle okunan ve ilgiyle takip edilen beğenilen dergisi Black or White Aralık 2017 itibariyle 5 yaşına girdi. imtiyaz sahibi Senem Akkaya Yıldız tarafından çıkarılan Black or White Dergisi siz değerli okuyucularıyla beraber yeni bir sayının heyecanını paylaşmanın yanı sıra; Yayın hayatlarında 5. yılı doldurmanın gurunu yaşıyor. Black or White ailesi olarak dopdolu 5. yıl ve 50. Sayımızla, birbirinden özel haberler, röportajlar, güzel davetler, sosyal sorumluluk projeleri ve kültür-sanat haberleri ile sürekli gelişen, yenilenerek her geçen gün daha güçlenen dergimizde Sizlerle olmanın güzelliğini yaşıyoruz… İlk sayımızdan bu yana yanımızda olan, heyecanımızı paylaşan okuyucu dostlarımıza teşekkür eder, birlikte yepyeni, dolu dolu nice 5, 10 ,15 yaşları kutlamanın keyfine varmayı dileriz.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.