Cemiyet hayatının önde gelen isimleri iftar davetinde bir araya geldi

“City Club” konseptiyle kısa süre içinde Akatlar’ın en önemli sosyal buluşma mekanlarından birisi olan No 1903, cemiyet hayatının önde gelen isimlerini iftar davetinde ağırladı.

No 1903’ün işletmecileri Doğu Fırtına ve Sabanur Kıraç ile Azizoğlu Halkla İlişkiler’in sahibi Ayşe Azizoğlu’nun ev sahipliği yaptığı iftar davetine, cemiyet ve iş dünyasından önemli isimlerin yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı. Ramazan ayı ile birlikte kaybettiğimiz değerleri hatırlamanın, paylaşmanın ve birlikte olmanın ön plana çıktığını söyleyen Doğu Fırtına ve Sabanur Kıraç, konukları ile yakından ilgilendiler.

Geceye özel olarak hazırlanan iftar menüsünde ise No 1903’ün’ dünya mutfağı ödüllü menüsünden en özel tatlar misafirlerin beğenisine sunuldu. İftarın ardından konuklar koyu bir sohbete dalarken iftar daveti geç saatlere kadar devam etti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.