Cem Yılmaz’ın komedi filmi Deli Aşk’ın Adana çekimleri tamamlandı

CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look’un yapımcılığını üstlendiği komedi filmi ‘Deli Aşk’ın Adana’daki çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı.

Senaryosunu geçtiğimiz yıl ‘Kaçma Birader’ filmine imza atan Murat Kaman ile Emrah Kaman’ın yazdığı ‘Deli aşk’ filminin yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar yapıyor.

Maraş Dondurmacısı ‘Ekrem’in, sevdiği kız ‘Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Toygan Avanoğlu, Nilperi Şahinkaya, Burak Çelik, Gülhan Tekin yer alıyor. Cem Yılmaz ve Zafer Algöz de filme özel performanslarıyla konuk oluyorlar.

Adana çekimleri geçtiğimiz hafta sona eren filmin kalan sahneleri bu hafta İstanbul’da tamamlanacak. Adana ve İstanbul’da yapılan çekimler toplam 5 hafta sürecek ve ‘Deli Aşk’, 10 Mart 2017’de vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.