Cem Yılmaz’ın hedefi Şahan Gökbakar’ın ‘Recep İvedik 5′ filmini geçmek

Cem Yılmaz, tanıtım videosu bile 3 milyona yakın izlenen yeni filmi ‘Arif V 216’ ile rekor kırmanın peşinde.

Cem Yılmaz, tanıtım videosu bile 3 milyona yakın izlenen yeni filmi ‘Arif V 216′ ile rekor kırmanın peşinde. Ünlü komedyenin hedefi, 7 milyondan fazla izlenen Şahan Gökbakar’ın ‘Recep İvedik 5′ filmini geçmek.

HENÜZ ‘MOTOR’ DEMEDi

Cem Yılmaz, 4 milyondan fazla izlenen G.O.R.A. filminin devamı niteliğinde çekeceği yeni filmi ‘Arif V 216′ için hedef büyüttü. Filmin oyuncu kadrosunu yeni belirleyen ve henüz motor bile demeyen Yılmaz, gözünü zirveye dikti.

REKOR RECEP iVEDiK’TE

16 Şubat’ta vizyona giren Şahan Gökbakar’ın ‘Recep İvedik 5′ filmi, 8 haftada 7 milyon 217 bin kişi tarafından izlendi. Cem Yılmaz ‘Arif V 216′ ile izlenme rekorunu elinde tutan Şahan Gökbakar’ı geçeceğini ve 11 milyon gişe yapacağını iddia etti.

85 MİLYON LİRA

Şahan Gökbakar ‘Recep İvedik 5′ filminden ‘Boxoffice’ verilerine göre 85 milyon lira kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.