Cem Yılmaz’ın ‘Arif V 216’ filminin galasında Ahu Yağtu sinir krizi geçirdi

Cem Yılmaz ‘Arif V 216’ filminin galasına sevgilisi Özge Sabuncu’yla el ele geldi. Komedyenin eski eşi Ahu Yağtu bunu görünce sinir krizi geçirdi.

Komedyen Cem Yılmaz’ın filmi Arif V 216’nın galası önceki akşam gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu galada Cem Yılmaz bile oturacak yer bulamadı. Mekana sevgilisi Özge Sabuncu’yla gelen Yılmaz son derece mutluydu fakat eski eşi Ahu Yağtu bu duruma bozuldu. Filmde de rol alan Ahu Yağtu gergin tavırlarıyla dikkat çekerken, film oyuncularının toplu fotoğraflarına bile girmek istemedi.

‘2 SENE ÖNCE UYARSAYDIN’

Gala öncesi perdede yapılan konuşmada da Cem Yılmaz’a uzak durmayı tercih eden Ahu’nun durumdan memnun kalmadığı fark edildi. Film öncesi konuşma yapan Cem Yılmaz ‘Ahu şu an çok konuştuğumu söylüyor. Keşke bunu 2 sene önce söyleseydi’ diyerek de eski eşine göndermede bulundu. Ahu Yağtu sosyal medyadan hiç paylaşım yapmazken Özge Sabuncu sevgilisi Cem Yılmaz’la çekildiği bütün kareleri takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.