Cem Yılmaz’dan seçim açıklaması

Cem Yılmaz’ Türkiye genelinde sandıklarda görev alacak gönüllülere ulaşmak için hayata geçirdiği kampanyaya destek verdi.

Cem Yılmaz, Oy ve Ötesi’nin, “Sevgili Cem, Henüz senin kariyer önerinle ulaştığımız gönüllü sayısının rekorunu kırabilen olmadı. Sayende sesimiz daha çok duyuluyor ve artık tartışmasız daha fazla biliniyoruz. Son 10 güne 40.000’in üzerinde gönüllüyle giriyoruz. Bize kattığın kuvvet için sonsuz teşekkürler, sevgilerimizle” mesajını Twitter hesabından paylaştı.

Ünlü komedyen bu mesaja karşılık olarak, “Güzel işler yapan, faydalı insana saygım sonsuzdur. Ben teşekkür ederim” şeklinde bir tweet attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.