Cem Yılmaz yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’in reklamını yaptı

Cem Yılmaz, hem senaryosunu yazdığı, hem yönettiği hem de başrolü üstlendiği “Ali Baba ve 7 Cüceler”in izleyiciyle buluşması için gün sayıyor. 13 Kasım’da vizyona girecek filmin tanıtım çalışmaları devam ederken, ünlü komedyen de “bireysel reklam”ın startını verdi.

Konuşmadan hatırlattı

Önceki gün babasıyla Etiler Kebapçısı’nda buluşan Yılmaz, bir ara sigara molası için kapı önüne çıktı. Ve sırtını habercilere döndüğünde sweatshirt’ünün sırtında “Ali Baba ve 7 Cüceler” yazdığı görüldü. Yılmaz, bu sayede hiç konuşmadan filmini hatırlatmış oldu.

Restoran çıkışı muhabirlerle sohbet eden Arif Yılmaz, oğlu Cem Yılmaz’a “Birkaç kere beni filminde oynatmayı denedi ama kabul etmedim” diye takıldı.

cem yılmaz

CEM YILMAZ’IN SON FİLMİ ‘ALİ BABA VE 7 CÜCELER’İN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.