Cem Yılmaz ve Hande Ataizi’nin samimi kahkahaları geceye damga vurdu

Cem Yılmaz ve Hande Ataizi buluştukları mekanda son derece samimi görüntüler sergiledi. Ataizi’nin kahkahaları geceye damga vurdu.

Son günlerde çıktığı gece gezmelerinde sürekli olarak ikiz kız kardeşlerle görüntülenen Cem Yılmaz önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekanda görüntülendi.

GECE İLERLEYİNCE SAMİMİYET ARTTI

Central adlı mekanı tercih eden Cem Yılmaz, burada Hande Ataizi ve Esin Maraşlıoğlu ile karşılaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sohbetin dozu ve samimiyet de arttı.

KAHKAHALARI GECEYE DAMGA VURDU

Bir ara aynı masada yan yana sohbete tutuşan Cem Yılmaz ve Hande Ataizi’nin samimi kahkahaları geceye damga vurdu. İkilinin samimiyeti magazin muhabirlerinin objektiflerine de böyle yansıdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.