Cem Yılmaz ve Ebru Şallı aşkı bitmemiş

Ebru Şallı ve Cem Yılmaz’ın kimseye görünmemek için evlerinde buluştukları öğrenildi.

Yaz aylarında birlikte görüntülendikten sonra yollarını ayıran Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’nın aslında ayrılmadığı, ilişkilerinin gündeme gelmemesi için birlikte görüntü vermeme kararı aldığı ortaya çıktı.

İLİŞKİYİ KABUL ETMEDİLER

Ağustos ayında Çeşme’de samimi şekilde birlikte eğlenirken görüntülenen Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’nın aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak ikili bu ilişkiyi hiçbir zaman kabul etmemişti.

Şallı’yla görüntülendikten birkaç gün sonra eski eşi Ahu Yağtu’yla birlikte Tarkan konserine giden ve Şallı’yla ilgili soruları geçiştiren Yılmaz, ilişkinin bittiğini ima etmişti.

AKÇIL’IN MEKTUBU ETKİLİ OLDU’

HT Magazin’den İpek Durkal’ın haberine göre; Ayrıldıkları konuşulan çift aslında hiç ayrılmadığı ortaya çıktı. Sadece, Sinan Akçıl gibi birileri mektuplar yazmasın, birileri çıkıp ilişki hakkında konuşmasın diye bu süreçte ikilinin çok dikkatli olduğu ve yan yana fotoğraf daha vermediği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.