Cem Yılmaz, Merve Çağıran’ın gözüne girdi

Şimdilerde Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı iddia edilen Merve Çağıran’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Geride bıraktığımız gün Yılmaz’ın Etiler’deki ofisinden çıkarken görüntülenen Merve Çağıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adeta hakkında yapılan aşk haberlerini doğruluyor. Çağıran son paylaşımıyla yine bu tarz bir imada bulundu.

Rol aldıkları ‘Fi’ dizisi sayesinde yolları kesişen Cem Yılmaz ve Merve Çağıran, geçtiğimiz günlerde Ataşehir’deki bir restoranda görüntülenmiş, yemekteki samimi halleri aşk iddialarını güçlendirmişti. Çağıran, önceki gün de Yılmaz’ın Etiler’deki ofisinden çıkarken objektife takıldı.

Gözümden düşmeyen adam
Aşk haberlerinin çıktığı ilk günlerde “Aşk sana çok günaydın” diye tweet atan oyuncu, dün yeni bir paylaşımla dikkatleri çekti.

Gözünün yakın plan fotoğrafını çeken oyuncu, o fotoğrafı “Gözümden düşmeyen adam” notuyla paylaştı. Gözünden yansıyan erkek silüetinin ise Yılmaz olduğu iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.