Cem Yılmaz İETT durağında

Otobüsün içindeki vatandaşlar telefonlarına sarılarak komedyeni görüntülemeye başladı.

‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filmi vizyonda olan Cem Yılmaz, önceki gün Akmerkez’deydi. Ozan Güven veZafer Algöz’le alışveriş yapan komedyen, televizyon muhabirlerine “Mikrofon süngerini değiştirsinler, o nedir öyle ya?” diyerek takıldı. Komedyen, ardından otobüs durağına geçerek VIP minibüsünü bekledi.

Milliyet’te yer alan habere göre; Ortaköy – Taksim seferi yapan bir otobüs Yılmaz’ın tam önünde durunca olanlar oldu. Otobüsün içindeki vatandaşlar telefonlarına sarılarak komedyeni görüntülemeye başladı. Otobüsün şoförü ve yolcular Yılmaz’a “Cem Ağabey” diye bağırınca, komedyen hayranlarına el sallayarak karşılık verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.