Cem Yılmaz, Ebru Şallı ile olan aşkı için konuştu

Cem Yılmaz ‘’Ebru çok sevdiğim bir arkadaşımdır’’ diyerek birlikteliği farklı boyuta taşıdı.

Cem Yılmaz, özel ve iş hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. ‘Çok Uzak Fazla Yakın’ adlı filmin galasına katılan komedyen, söz konusu ortam bir sinema filmi olunca, G.O.R.A’nın devam filmi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bugünlerde yakın arkadaşı Ozan Güven ile birlikte filmin çalışmalarını yaptığından bahseden Yılmaz, “2017’nin ilkbaharında çekmeyi düşünüyoruz ama ocakta küçük bir kısa film yapacağız. Uzun zamandır Ozan’la çalışamıyordum’’ diyerek planlarından bahsetti.

TV’DEN TEKLİF YOK

Son günlerde adı Ebru Şallı ile aşk dedikodularına karışan Cem Yılmaz, açıklamalar yaptı. Bayramı Yılmaz’dan ayrı geçiren Şallı bu durumu ‘Cem’e sorun’ derken Yılmaz, gazetecilere şu ifadeleri kullandı: Çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Yıllardır sizin sayenizde hep büyük aşklar yaşanıyor, bitiyor. Özel hayatımızla ilgili yorumları sizlere bırakıyoruz.

Kullandığı sözlerle böyle bir aşkın olmadığının altını çizen komedyen, galaya ise eski eşi Ahu Yağtu ile ayrı ayrı geldi. İkili bir araya gelerek ayaküstü sohbet etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.