Cem Yılmaz doğum gününde Ahu Yağtu’yla görüntülendi

Yeni yaşını Emirgan’da kutlayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisini yalnız bırakmayan eski eşi Ahu Yağtu ile gece boyunca yakından ilgilendi.

Cem Yılmaz, önceki akşam yeni yaşına Emirgan’da bulunan bir mekânda verdiği partiyle “Merhaba” dedi. Kutlamaya ünlü komedyenin arkadaşları Ozan Güven, Zafer Algöz ve abisi Can Yılmaz da katıldı. Gecenin diğer konuğu ise Yılmaz’ın oğlu Kemal’in annesi, eski eşi model Ahu Yağtu’ydu.

CEM YILMAZ: ‘EVE GİDİNCE HABER VER’

Son günlerde sık sık çapkınlıklarıyla gündeme gelen, bazen ikiz güzellerle bazen de eski sevgilisi Özge Sabuncu ile görüntülenen Yılmaz, bu kez oğlunun annesiyle sarmaş dolaştı. Çiftin yakınlaşması herkesin dikkatini çekerken partinin sonunda ünlü komedyen, eski eşini, “Eve gidince haber ver” diyerek uğurladı.

Ahu Yağtu’nun sabaha kadar eğlendiği partiye Yılmaz’ın sık sık görüntülendiği ikiz güzeller ve Özge Sabuncu katılmadı.

PARTİYE YENİ SEVGİLİSİYLE GELDİ

Çapkınlıklarıyla tanınan Ozan Güven, Cem Yılmaz’ın yaş günü kutlamasına adı öğrenilemeyen yeni sevgilisiyle geldi. Güven, genç kadın ile el ele objektiflere takıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.