Cem Yilmaz: Aşkta kendini güldürüyorsan tehlikeli

Yapımcılığını üstlendiği Deli Aşk filmi cuma günü vizyona giren Cem Yılmaz soruları yanıtladı.

Hürriyet’e konuşan ünlü sanatçı Cem Yılmaz, ‘Kadınlar kendilerini güldüren erkekleri severler’ klişesi üzerine şöyle konuştu: Bunun kadınla, erkekle bir ilgisi yok aslında. Cinsiyeti ortadan kaldırırsak güldüren insanları elbette seviyoruz. Ama bir aşk ilişkisinde işe yarayıp yaramadığını söyleyemem.

“AŞKTA KENDİNİ GÜLDÜRÜYORSAN TEHLİKELİ”

Kadınlar komik erkekleri seksi buluyorlar mı? sorusuna ise Yılmaz şöyle yanıt verdi: Zannetmiyorum. Başka bir-iki şeye daha ihtiyaç var sanırım. Sadece güldürerek olmaz o iş! Yatakta komedyen, mutfakta aşçı… Onu başka şeylere de çevirebiliriz… Ama şu bir gerçek; aşkta eğer kendine güldürüyorsan işte o tehlikeli.

“ŞENER ŞEN SEVDİĞİM BİR SANATÇI”

Yılmaz, “Siz hiç sevdiğiniz birinin altına yorum yazmadınız mı?” sorusuna üzerine ise şu sözleri dile getirdi: “Şener Şen hayatımın her evresinde sevdiğim bir sanatçı ama altına gidip hiçbir şey yazmadım.”

“ÖZGÜRLÜK DİYE BAĞIRANLARIN BUNA KATLANMASI LAZIM”

“Bence mücadele etmemiz gereken sosyal medya değil, onun içindeki insan. Bu şuna benziyor; insanların evine mikrofon yerleştirmiş gibi artık ne konuştuklarını duyuyorsun…Tabii bu insanların hepimiz kadar konuşmaya hakkı var. Biz özgürlük diye bağıranların buna katlanması lazım.”

“O PAYLAŞIMIN ROMANTİK BİR YANI VAR”

“Ben son dönemdeki vurguyla ilgilenmiyorum. Atatürk benim her zaman sevdiğim bir insan. Bu sevgi yeni filizlenmedi. O paylaşımın romantik bir yanı var. Bu siyasi bir şey değil. Ama insanlar bunu politik bir tavır olarak görüyorlarsa onda da bir sakınca yok. Bir de şöyle bir şey var; ben 23 Nisan’da doğdum, Ozan Güven 19 Mayıs, Zafer Algöz 30 Ağustos doğumlu. Dolayısıyla biz Cumhuriyet çocuğuyuz, ne yapalım?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.