Cem Yılmaz: Ahu’yu Çok Seviyorum

Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ile yeniden birlikte olduğu haberleri ile ilgili konuştu.

Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ile yeniden birlikte olduğu haberleri için, “Ahu’yu çok seviyorum. O da beni seviyor. Medeni bir ilişkimiz var. Bir daha evlenmem herhalde, hakkımı kullandım” dedi.

Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı, başrollerini Tolga Çevik ve Melis Birkan’ın paylaştığı ‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı. Galada kız kardeşinin eşi Çevik’i yalnız bırakmayan Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ile yeniden bir araya geldikleri yönündeki iddialara şöyle yanıt verdi:

“Yok yok. Biz çok eski arkadaşız. Bir evlilik yaşadık. Çok düzgün giden bir ilişkimiz var. Gayet medeni bir şekilde yaşantımıza devam ediyoruz. İkimizin ayrı ayrı hayatları var. Ahu’yu çok seviyorum. O da sağ olsun beni çok seviyor. Başka evlilik düşünebilir miyim, sanmıyorum. Ben hakkımı kullandım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.