Cem Yılmaz 3 milyona aldı, 15 milyona satıyor

Göktürk’ten 10 dönümlük arazi alan Cem Yılmaz, şimdiden 12 milyon lira kâr etti.

Tek kişilik gösterileri, imza attığı filmler ve rol aldığı reklamlar sayesinde Türkiye’nin en çok kazanan ünlü isimlerinden olan Cem Yılmaz, parasını da akıllıca harcayan isimlerden… Otomobil koleksiyonu kadar birçok gayrimenkul yatırımı olduğu da bilinen Yılmaz, bundan 6 yıl önce de zekasını kullandı.

Cem Yılmaz, Göktürk’ün gelişeceğini tahmin ederek buradan 10 dönümlük bir arazi satın aldı. Ünlü komedyenin o dönem 3 milyon liraya aldığı arazi geçtiğimiz haftalarda bir inşaat firmasının dikkatini çekti. Firma yetkilileri, bölgedeki emlakçılar aracılığıyla Cem Yılmaz’a arazisi için 15 milyon lira teklif etti. Firma yetkilileri, ünlü komedyenin arazisine12 villalık bir site yapmak istediklerini söyledi.

Villa fiyatlarının 4 milyon liraya kadar çıktığını öğrenen Cem Yılmaz ise net kararını vermedi. Komedyenin ya arazisini 15 milyona satacağı ya da villaların satışından pay alacağı konuşuluyor. Yılmaz, 12 villanın 6’sının parasını alsa cebine bu sefer de en az 24 milyon lirayı indirmiş olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.