Cem Film “Ruh ve Ceset” ile geri dönüyor

Uzan zamandır yapım bazında sektörden uzak olan Cem Film “Ruh ve Ceset” ile geri dönüyor. Daha önce bir çok işe imza atmış olan Cem Gülaç film sektörüne yavaş yavaş geri döndüğünü bu kısa filmle bize hissettiriyor.

Yazan ve yöneten koltuğunda Göksu Taymaz’ın oturduğu “Ruh ve Ceset” sistemin bizi sokmuş olduğu skolastik yapıya ve bu sistemden çıkamayan hapsolmuş hayatlara değiniyor. “Ruhun en son mutlu olduğun yerdedir” metaforuyla seyirciyle buluşacak olan filmin başrollerini Big Brother’dan hatırlayacağımız Rezan Denizmen ve genç yaşına rağmen bir çok dizi ve filmde rol almayı başarmış Meriçhan Vardoğan paylaşıyor. Çekimlerine başlanılan filmin seyirciyle buluşması uzak gözükmüyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.