Cem Belevi: Çapkın bir adamım

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘İnadına Aşk’ dizisinin yakışıklı oyuncusu ve şarkıcı Cem Belevi oldu. Periscope takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Cem Belevi, samimi açıklamalarda bulundu.

Cem Belevi ‘Çapkın Bir Adamım’

Büyük ilgi gören yayında hakkındaki soruları cevaplayan ve hayatında kimsemin olmadığını belirten Cem Belevi “Uzun zamandır hayatım da kimse yok. Bana soruyorlar ‘Çapkın bir adam mısın? diye. Bana göre çapkınlık zengin olmak bir gibi bir durum. Araban, evin, yatın, uçakların vardır ama çok fazla dile getirmezsin. Hangi zengin çıkıp ben zenginim diye konuşur. Benimki de böyle bir durum. Sanırım çapkın bir adamım” dedi.

cem belevi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.