‘Cebimdeki Yabancı’dan Sevgililer Günü’nde bir sahne paylaşıldı

Son dönemlerin en çok konuşulan ve sinemalarda büyük ilgi gören filmi ‘Cebimdeki Yabancı’dan Sevgililer Günü’nde bir sahne paylaşıldı. Çiftlerin aşkı konuştukları sahnede, “İnsan aşık olduğunu nasıl anlar?” sorusu cep telefonları üzerinden cevap buluyor.

Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, yıldız oyuncu kadrosu ve güncel konusu ile dikkatleri üstüne çeken ‘Cebimdeki Yabancı’dan Sevgililer Günü’nde bir sahne paylaşıldı. Aşkı sorgulatan filmden paylaşılan sahnede oyuncular, ne kadar aşık olduklarını telefonda konuşma süreleri üstünden anlatıyorlar.

Ay tutulması ve de eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde romantizmin yaşandığı sahnede, cep telefonlarıyla iletişimin aşkı ve ilişkileri nasıl şekillendirdiği de tüm sarsıcılığıyla gözler önüne seriliyor.

Cebimdeki Yabancı’dan “İnsan aşık olduğunu nasıl anlar?”

YouTube video

Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız’ın rol aldığı ‘Cebimdeki Yabancı’, sinemalarda seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.