‘Cebimdeki Yabancı’da oynanan tehlikeli oyun yeni bir akıma dönüştü

Gösterime girdiği haftanın en çok izlenen film olan ‘Cebimdeki Yabancı’da oynanan tehlikeli oyun, yeni bir akıma dönüşürken filmde Serkan Altunorak’ın yaptığı enfes yemekler izleyenlerde açlık hissi yaratıyor.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren “Cebimdeki Yabancı”da sırları açığa çıkararak ilişkileri tepetaklak eden telefon oyunu çok konuşulurken, diğer tarafta yakışıklı oyuncu Serkan Altunorak’ın yaptığı yemekler de izleyenleri büyülüyor.

Sinemadan çıkanlar bu oyunu oynamaya asla cesaret edemeyeceklerini söylerken filmin bir diğer öne çıkan özelliği olan ve food stylist İnci Bak imzası taşıyan enfes sofra için de “Bu filmi asla karnınız açken izlemeyin” yorumları yapıyor.

Filmde rolü gereği tüm bu yemekleri hazırlayan Serkan Altunorak, üç hafta süren çekimler sırasında üç kilo aldığını söylerken, Serra Yılmaz’dan ufak tüyolar aldığını da dile getiriyor. Normalde mutfağa girmeyen biri olduğunu belirten Altunorak, ‘Cebimdeki Yabancı’daki enfes sofrayı şu sözlerle anlatıyor: “Çekimler sırasında her gün 5-6 saat boyunca aynı yemekleri yedik. Hatta sete bazen kahvaltı bile etmeden gidiyorduk. Gün boyu özel soslu mezeler, perde pilavı, kavun dolması, etler… Hepsi de harikaydı. Zaten üç hafta sonunda üç kilo aldım. Çekimlere ilk başladığımızda yapmayı hiç bilmediğim o yemekleri nasıl yapacağım diye endişelendim. ‘mış gibi yapmak’ ile yapmak arasında çok büyük fark var. Filmin sonunda perde pilavı yapabiliyordum artık.”

Büyük ses getiren ‘Cebimdeki Yabancı’, tüm sinemalarda!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.