“Cebimdeki Yabancı” filmine İzmir’de büyük ilgi

Uzun süredir konusu itibariyle merakla beklenen ve Cuma günü vizyona giren “Cebimdeki Yabancı” filmi ilk günden izleyicilerden tam not aldı.

BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans organizasyonu ile Cumartesi günü İzmir Optimum’da filmin yönetmeni Serra Yılmaz, ortak yapımcısı Ferzan Özpetek ve oyunculardan Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ile Serkan Altunorak’ın katılımıyla gerçekleşen seyircili gösterimde izdiham yaşandı. Günler öncesinden biletlerin tükendiği filme akın eden seyirciler için ekstra salonlar açıldı.

İzleyenleri tehlikeli ve kahkaha dolu bir oyuna davet eden, ‘Cebimdeki Yabancı’ filmi vizyona girdiği andan itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı. Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi yıldız oyuncuları buluşturan filmin İzmir Optimum’da gerçekleşen seyircili gösterimine seyirciler akın etti. Biletlerin günler öncesinden tükendiği gösterim için ek salonlar açılırken gösterim öncesi yapılan söyleşiye yaklaşık 10bin kişi katıldı.

Filmin yönetmeni Serra Yılmaz, ortak yapımcısı Ferzan Özpetek ve filmin oyuncularından Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ile Serkan Altunorak’ın katıldığı gösterimde ekip filmi seyircilerle beraber izledi ve birlikte fotoğraflar çektirdi.

İzmirli sinemaseverlerden tam not alan filmin galasına katılanlar bu oyunu asla oynamaya cesaret edemeyeceklerini söylediler. Gösterim öncesinde heyecanlarını paylaşan ‘Cebimdeki Yabancı’ oyuncularına, filmin geçtiği evde kullanılan tablolar hediye edildi. Deniz Göktürk Kobanbay’ın sanat yönetmenliğini üstlendiği filmdeki tablolar İzmirli sanatçılar Benan Bilek ve Ayça Yersu imzasını taşıyor.

Uzun süredir heyecanla beklenen ‘Cebimdeki Yabancı’ filmi tüm sinemalarda gösterimde!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.