Cara Delevingne, yeni imajıyla ilk kez Met Gala’ya katıldı

Yeni filminde canlandırdığı kanserli kadın rolü için saçlarını kazıtan Cara Delevingne, yeni imajıyla ilk kez Met Gala’ya katıldı.

Geçtiğimiz günlerde çekimleri devam eden filmi ‘Life in a Year’ için saçlarını kazıtan Cara Delevingne, yeni haliyle ilk kez dün gece Met Gala’ya katıldı. Chanel tasarımı maskulen bir kıyafet tercih eden eski model yeni oyuncu Delevingne, kafasını gümüş rengine boyatıp, üstünü de taşlarla süsleyerek etkinliğin en ilginç kişisi olmayı başardı.

Kimsenin cesaret edemeyeceği yeni tarzıyla kendinden emin bir duruş sergileyen Cara, standartların üzerine çıkarak yeni bir akımın da öncülüğünü yapmış oldu.

blank

Yanlara doğru simetrik bir şekil verilen kafası, işlemeli görünümü öyle güzel görünüyordu ki, sosyal medya da buna tepkisiz kalmadı ve Instagram ve Twitter’da paylaşım rekorları kırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.