Cansu’nun ortalığı kavuracak hit şarkısı ‘Kalbim Kefil’

Türkiyenin önemli yorumcuları tarafından seslendirilen hit şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken yeni neslin en yetenekli söz yazarı ve bestecisi Cansu, bu kez kendisi için bir şarkı yaptı. Demet Akalın, Murat Boz, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Sibel Can, Fettah Can ve Işın Karacaya verdiği şarkılarla tanınan Cansunun ortalığı kavuracak hit şarkısı Kalbim Kefil video klibiyle müzik kanallarında…
Şarkı sözleri ve bestelerinde gösterdiği yeteneğiyle müzik dünyasının paylaşılamayan isimlerinin başında gelen Cansu, şimdi de kendisi için yaptığı Kalbim Kefil şarkısıyla müzikseverlerle buluşuyor.
Kalk Gel Bana, Amenna, Ne Değişti ki gibi sevilen şarkılarının ardından yine söz ve müziği kendisine ait olan ‘Kalbim Kefili yazarken de aşktan beslendiğini söyleyen Cansu, “Aşk olmadan şarkı yazılır mı? Mutluluk, üzüntü, kahkaha, gözyaşı, birliktelik, ayrılık. Bunlar insanı besliyor. Farkında olmak önemli” diyor.
Cansunun yeni hitinin düzenlemesini Fettah Can üstlendi. Sesiyle olduğu kadar görüntüsüyle de ilgi toplayan ve görenlerin dünyaca ünlü star Monica Bellucciye benzettikleri Cansunun fotoğraflarını ve klibini ise usta yönetmen Nihat Odabaşı çekti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.