Caner Erkin’den boşanan Asena Atalay iflas etti

Caner Erkin ile geçtiğimiz günlerde evliliklerini noktalayan Asena Atalay, işkadını olmuştu. Ancak işkadınlığı çok da uzun sürmedi. Erkin’in boşandıktan sonra maddi sıkıntı yaşadığı, yaklaşık olarak 4 milyon lira zarara uğradığı iddia ediliyor.

Caner Erkin’in boşanırken aldığı 2 milyon 700 bin lira değerinde olan araç ile gündeme oturan Asena Atalay, işkadını olarak çok uzun süre dayanamadı.

Asena Atalay’ın Caner Erkin’in hediye ettiği aracı da satarak tam 4 milyon liralık iş yatırımı yaptığı öğrenildi. Anadolu yakasında bir fabrika ve Akaretler’de bir ofis kiralamış, yurt dışından bir ekip oluşturmuştu. Ancak, işler yolunda gitmeyince ofis ve fabrikayı kapatarak, yurt dışından getirdiği ekibin işine son vermiş.

ASENA ATALAY KİMDİR?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Aslen Antalya’lı olan Atalay, turizmci bir ailenin kızıdır ve kendi otelleri var. Liseyi Denizli’de okudu, ardından İspanya’da 2,5 yıl okudu. 2008 yılında Türkiye’ye dönen Asena Atalay, Bilkent Üniversitesi’nde işletme bölümünü okumaya başladı. Öğrenciyken evlenip çocuk sahibi olan Atalay, okulu dondurdu, sonrasında tekrar okumaya karar verip Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı bölümünü okudu. “Ase88” isimli bir marka yaratarak İstinye’de bir mağaza açtı. 18 Haziran 2010 tarihinde futbolcu Caner Erkin’le evlenip, Çınar isimli bir bebek dünyaya getirdi ve 2016 yılının Ocak ayında eşinden boşandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.