Caner Erkin özür diledi

Galatasaray derbisi öncesinde kadro dışı kalan Fenerbahçe’nin yıldızı Caner Erkin, konuyla ilgili ilk kez konuştu ve özür diledi.

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile yaptığı derbi maç öncesi teknik direktör Vitor Pereira ile tartışan sarı-lacivertli futbolcu CanerErkin, yaşanan olaydan dolayı camiadan özür diledi.

Kendisine ait sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe Kulübüne bugüne kadar büyük bir onurla verdiği hizmetlerin gölgelenmemesinin yanı sıra kulübüne ve takımının oyununa değer katmak azmiyle büyük bir bağlılık ve azimle çıktığı her maçtaki alın terine olan saygıyla açıklama yapmak durumunda kaldığını belirterek, “Bana ve kişiliğime yakışmayan talihsiz olay için öncelikle başkanımız Aziz Yıldırım’dan, yönetim kurulundan, takımımızın teknik ekibinden, tüm takım arkadaşlarımdan, Fenerbahçe taraftarı ve camiasından, tüm spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.” ifadesini kullandı.

Yaşanan bu olaydan aldığı dersler olduğunu vurgulayan Caner Erkin, “Takımımın başarısı için duyduğum sınırsız heyecanın ve anlık öfkemin böyle bir olaya sebep vermesinden ben de büyük üzüntü ve pişmanlık duyduğumu tüm hassasiyetimle bildiririm.” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.