Caner Erkin eşi Asena Erkin’den tek celsede boşandı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin eşi Asena Erkin ile tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Fenerbahçeli milli futbolcu Caner Erkin’le Asena Erkin 5 dakikada güle oynaya boşandılar. Boşanmadan önce mahkeme hakimiyle maç sohbeti yapan Caner Erkin, hakimin “Sizin durumunuz iyi” sözlerine, “Evet iyi. Böyle söylediğinize göre siz Galatasaraylısınız galiba” diye cevap verdi.

Hakim, Caner Erkin’in sözlerine güldü. Asena Erkin de duruşma çıkışı, “Bir şey yok. Yan yanayız. Mutluyuz, sıkıntı yok” dedi.

KARAR ONANDI

İstanbul 2. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya gelen çift, hazırladıkları boşanma protokolünü kabul ettiklerini belirterek boşanmak istediklerini söyledi. Hakim de kararı onadı. Oğulları Çınar’ın velayeti anneye verilirken, Caner Erkin oğlunun eğitim ve sağlık masraflarını karşılayacak

KIZLIK SOYADINI KULLANACAK

Asena Erkin, bundan sonra evlenmeden önceki kızlık soyadını kullanacak. Çiftin birbirlerinden düğünde ya da evliliklerinde edinilen herhangi bir ziynet eşyasına ilişkin talepleri yok.

“CEKETİMİ ALIP ÇIKTIM” DEMİŞTİ

Boşanma davasının açılmasından sonra konuşan Asena, “Caner benim için sadece Çınar’ın babası değil. Benim ailem, abim, babam, sevgilim… Parayla pulla alakamız yok. Mal paylaşımı yapmadık. Ceketimi alıp çıktım.” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.