Candan Erçetin ‘Tadım ile Yaz Konserleri’nin açılışını yaptı

BKM organizasyonuyla gerçekleşen ‘Tadım ile Yaz Konserleri’nin ilk konserini Candan Erçetin verdi! Herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla Erçetin’in dün geceki Açıkhava’daki konserine ilgi büyüktü.

Erçetin, 9 kişilik orkestra ekibiyle verdiği konserinde seyirciyi “ Bu akşam size 4 mevsimi yaşatacağız. Sonbahar ile başladık kış ve ilkbahar ile devam edip yaz ile bitireceğiz” cümleleriyle selamladı.

Konser boyunca misafirler dekoru, kostümü ve iklime uygun şarkılarıyla 4 mevsimi yaşadı.

4 MEVSİM, 4 KOSTÜM, 4 DEKOR

‘4 Mevsim’ konsepti için Açıkhava sahnesine özel 4 ayrı dekor hazırlandı. Sonbahar mevsimi için zeminde yapraklar ve tüm sahnede sarıdan kızıla çalan renkleriyle ağaçlar vardı. Mevsim kışa geçtiğinde sahneye kar yağdı. Erçetin de her mevsimlere uyan renklerde kostümleriyle şarkılarını seslendirdi.

İlkbahar sahnesinde hem dekor hem Erçetin’in kostümü çiçek açtı.
Yaz mevsiminde ise seyirci, Candan Erçetin’i adeta ayçiçeği tarlalarında dinledi.

gazetemag.com-candan

Etkileyici sahne performansına ‘Onlar Yanlış Biliyor’ şarkısıyla başlayan Erçetin, ‘Kırık Kalpler Durağı’ ‘Söz Vermiştin’ ve ‘Yalan’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını, binlerce seveniyle hepbir ağızdan seslendirdi! Konserin finali, yazın enerjisine uygun ‘Sevdim Sevilmedim’ ‘İndim Havuz Başına’ ‘Sevdan Olmasa’ gibi tempolu şarkılarla gerçekleşti.

Erçetin bir ara orkestrasına davul çalarak eşlik etti. Neredeyse tüm şarkıların binlerce kişilik bir koro eşliğinde seslendirildiği konser ‘Memleketim’ ile sona erdi. Erçetin Memleketim’den önce “Beraber olmaya çok ihtiyacımız olduğunu biliyorum. Bu akşam burada bulunarak beni çok mutlu ettiniz. İyi ki hep birlikteyiz, hep omuz omuzayız, öyle olmaya devam edeceğiz” dedi.

Açıkhavayı dolduran binlerce kişinin alkışları ve tezahuratları dinmeyince Erçetin sahneye dönüp ‘Vardar Ovası’ ve ‘Evreşe Yolları’ ile bis yaparak geceyi noktaladı.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE 29 EYLÜL’DE TEKRAR!

Açıkhava’daki Candan Erçetin konserine ilgi büyüktü! Dinleyenlerinden gelen yoğun talep üzerine Erçetin 29 Eylül’de tekrar Açıkhava Sahnesi’nde olacak! Yeni konserin biletleri satışa çıktı.

gazetemag.com-dfgjj

SIRADA KENAN DOĞULU!

Kenan Doğulu Cumartesi günü (30 Temmuz), yıllar içinde kalplerimizde özel bir yere koyduğumuz birbirinden güzel şarkılarından oluşan repertuarında yer alan 90’lardan günümüze en sevilen hitleriyle, pop müzikseverlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

BKM’nin “TADIM İLE YAZ KONSERLERİ” Eylül ayında Sıla, Nil Karaibrahimgil, Güldür Güldür ve Ziynet Sali ile devam edecek!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.