Çağla Şikel: Dünya çapında tanınacaktım

Çağla Şikel, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Formsante dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yapan Çağla Şıkel, “Özge Ulusoy’un yanımda olması çok iyi geldi. Bana ‘çok heyecanlısın, beni de geriyorsun’ dedi. Benden önce podyuma çıktı. Yürüyüşü bitirdiğinde elleri buz kesmiş, titriyordu. Amerika’da insanlar çok katı, duygusuzlar ve kötü davranıyorlar” ifadelerini kullandı.

38 yaşındaki güzel, “Asla New York’ta yaşayamam. Ülkemde o kadar çok sevgi görüyorum ki, soğuk insanların arasında yapamam. Resmen ‘Sana ihtiyacımız yok. Dön git ülkene’ tarzında davranıyorlar” dedi.

Çağla Şıkel, “1998’de yurt dışından mankenlik teklifi almış ama teklifi kabul etmemiştim. Belki dünya çapında tanınacaktım ancak Türkiye’deki kadar mutlu ve huzurlu olmayacaktım” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.