Çağla Kubat Barbie ‘Sonsuz Hareket’ ile egzersizin önemini anlattı

Yeni Barbie Sonsuz Hareket, en zor yoga hareketlerini dahi yapabiliyor!

Milli Sörfçü Çağla Kubat, Barbie koleksiyonunun hareket özgürlüğü sunan en yeni ürünü Barbie Sonsuz Hareket (Barbie Made to Move) için Bağdat Caddesi Toyzz Shop mağazasında anne ve çocuklarıyla biraraya geldi. Sağlıklı yaşam için hareketin önemini vurgulayan Çağla Kubat, Barbie Sonsuz Hareket serisinin çocuklara sporu sevdirmede önemli rol oynayabileceğini belirtti.

Kız çocuklarının vazgeçilmezi Barbie, yeni serisi ‘Sonsuz Hareket’ ile hareket kabiliyetini geliştirdi. Barbie, yeni serisini Toyzz Shop işbirliği ile Bağda Caddesi mağazasında, Milli Sörfçü Çağla Kubat’ın katılımıyla düzenlediği bir etkinlikte tanıttı. Etkinlik kapsamında anne ve çocuklarıyla biraraya gelen Çağla Kubat, sağlıklı yaşam için hareket etmenin önemini vurguladı.

Sağlıklı beslenme ve hareketin sağlık için önemine dair önerilerini sıralayan Kubat, “Sadece sağlıklı beslenmek, dinç ve zinde bir bedene sahip olmak için tek başına yeterli olamaz. Egzersizi ve hareket etmeyi günlük hayatımızın bir parçası haline getirmemiz şart” şeklinde konuştu. Kızı Selin ile birlikte düzenli olarak egzersiz yaptıklarını belirten Çağla Kubat, “Çocuklar herşeyi oyun ile öğreniyor ve dünyayı bu şekilde keşfediyor. Onların renkli dünyalarına hitap edecek, geleceklerine yön verecek olan da oyundur. Barbie Sonsuz Hareket bebekleri çocukların küçük yaşta spor ve egzersize özendirilmesi ve gelecekte bunu hayatlarının bir parçası haline getirmelerine olanak sağlayabilir” dedi.

22 eklemli Barbie Sonsuz Hareket en zor yoga egzersizlerini dahi yapabiliyor

İlk çıktığı günden bu yana 57 yılda yüzlerce karakter ve kariyere bürünen ve kız çocuklarını meslek sahibi olmaya özendiren Barbie, Sonsuz Hareket serisi ile çocukları egzersize özendirecek. 22 eklemli yeni seri, Barbie bebeklerin istenilen her şekilde hareket ettirilmesine olanak sağlıyor. Barbie Sonsuz Hareket bebekleri en zor yoga hareketlerinden muhteşem dans figürlerine kadar istediğiniz tüm egzersiz hareketlerini rahatlıkla yapabiliyor.

Okul biter, eğlence bitmez!

Okulların kapanmasına sayılı günler kala “Okul biter, eğlence bitmez” sloganıyla çocukların heyecanını yürekten hissettiklerini ve onlar için çalışmalarına ve etkinliklerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven yaptığı açıklamada “Bugün burada gerçekleştireceğimiz Barbie ile “Sonsuz Hareket” etkinliğinde hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toyzz Shop olarak sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirebilmemiz için kız çocuklarına özen göstermemiz gerektiğini düşüyoruz. Kız çocuklarının gelecekte de mutlu, sağlıklı ve dengeli bireyler olmaları için gelişim çağlarında hayaller kurmalarına olanak sağlamamızın ve hayallerinin peşinden giderlerken onları desteklememiz gerektiğine inanıyor ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sağlıklı ve dengeli beslenme, düzenli uyku alışkanlığı, spor ve hareket kuşkusuz çok önemli, harekete ve spora verdiğimiz önemle bugün burada bu etkinliği gerçekleştiriyor ve Barbie’yi yürekten destekliyoruz. “Barbie Sonsuz Hareket” modeli esnekliğiyle çocuklara tam bir hareket özgürlüğü sunuyor. Bugün Barbie ile birlikte Çağla Kubat eşliğinde siz değerli konuklarımız ve güzel çocuklarımız için düzenlediğimiz bu etkinlik vesilesiyle iyi bir şey yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.