Çağatay Ulusoy’un yeni dizisindeki partneri belli oldu

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un ‘Kod Adı Köstebek’ adlı yeni dizisindeki partneri belli oldu. Dört aylık arayış sonucu Bensu Soral’la prensip anlaşması sağlandığı iddia edildi. Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan ‘Kod Adı Köstebek’ adlı dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım, Ulusoy’un sevgilisi rolü için Bensu Soral’a teklif götürdü. Son olarak “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde rol alan Soral’ın, teklife olumlu bakması üzerine prensipte anlaşma sağlandığı öne sürüldü.

Anlaşmanın ardından Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral’ın, dizinin yönetmenliğini üstlenecek Uluç Bayraktar’la bir araya geldiği belirtildi.

Çekimlerine ağustos ayında başlanacak dizi, başrollerinde Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ve Matt Damon’ın ‘Köstebek’ filminden esinlenecek.

Bensu Soral

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.