Çağatay Ulusoy’un Delibal klibi sosyal medyada bomba etkisi yarattı

Delibal sinema filmi için sözlerini Sezen Aksu’nun özel olarak yazdığı, müziğini ise Sezen Aksu’nun, Ozan Bayraşa ile bestelediği “Mutlu Sonsuz” adlı şarkı Çağatay Ulusoy’un yorumuyla video klip olarak (16 Aralık Çarşamba) yayınlandı.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, filmden aşk sahnelerinin de yayınlandığı klip büyük beğeni topladı.
25 Aralık Cuma günü seyirciyle buluşacak olan Delibal’ın heyecanını doruğa taşıyan klip izleyiciden tam not aldı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Çağatay Ulusoy’un çekimleri Sezen Aksu’nun stüdyosunda gerçekleşen klibi sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Övgü yağmuruna tutulan klip daha yayınlanmadan sosyal medya mecrası Twitter’da trend topic listesinde yerini aldı ve saatler boyunca ilk sıradaki yerini korudu.

delibal

ÇAĞATAY ULUSOY “SEZEN’LE ÇALIŞMAK GURUR VERİCİ”

Mutlu Sonsuz şarkısını Sezen Aksu ile birlikte çalışan Ulusoy “Sezen Aksu, herkesin hayran olduğu ve çalışmak isteyeceği bir isim. Onun şarkısını okumak ve onunla çalışmak benim için gurur verici ve heyecanlıydı.” dedi.

Barış ve Füsun’un sarsıcı ve ezber bozan büyük aşklarını konu alan Delibal 25 Aralık Cuma günü vizyona giriyor. Biletleri 19 Aralık’tan itibaren sinemalarda erken satışa sunulacak Delibal’ın büyük bir merakla beklenen galası ise 20 Aralık Pazar günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde ünlü simaların katılımıyla gerçekleşecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.