Çağatay Ulusoy’lu Delibal dünyaya açılıyor

Ay Yapım imzalı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı yılın son sürprizi “Delibal” bugün (25 Aralık) vizyona giriyor. Delibal, Türkiye gösteriminin ardından 31 Aralık Perşembe günü Avrupa, Rusya ve Türki Cumhuriyetler’de vizyona giriyor.

Barış ve Füsun’un masalları aratmayan büyük aşklarını sarsıcı ve ezber bozan bir dille beyaz perdeye taşıyan Delibal; Almanya, Avusturya, İsviçre, Belçika, Hollanda, Fransa, İngiltere, Danimarka, İsveç, Norveç, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan, Gürcistan ve Rusya’da yılın son günü 31 Aralık tarihinde vizyona girecek.

Müzik ve motor tutkunu olan Barış karakterine yaklaşık bir sene hazırlanan Çağatay Ulusoy’un filmde söylediği şarkı “Mutlu Sonsuz” ve davul performansları büyük beğeni toplayacak. Leyla Lydia Tuğutlu’nun da ilk kez şarkı söylediği film tutkulu aşk hikayesinin yanı sıra oyuncuların başarılı performanslarıyla da çok konuşulacak.

LEYLA LYDIA TUĞUTLU ŞAŞIRTACAK!

Delibal’da üniversite öğrencisi Füsun olarak seyirci karşısına çıkacak Leyla Lydia Tuğutlu, film için ünlü “Love Fool” adlı şarkıyı seslendirdi. Sesinin güzelliğiyle seyirciyi şaşırtacak olan Tuğutlu şarkı söylediği sahne için “ Benim için çok heyecan verici bir deneyim. İnsanların tepkilerini çok merak ediyorum” diyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Delibal’ın kısaca hikayesi ise şöyle; Mimarlık öğrencisi ve hobi olarak amatör müzik yapan Barış (Çağatay Ulusoy), her genç üniversite öğrencisi gibi hayatın tadını çıkarmaktadır. Füsun’u (Leyla Lidya Tuğutlu) ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır…Kimdir bu kız? Nerede yaşar? Ne yer? Ne içer? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmalıdır. Ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey düşünmeyen Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.