Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu, İzmir’de hayranlarıyla buluştu

Delibal filminin oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu, İzmir’de hayranlarıyla buluştu.

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlunun başrollerini paylaştığı merakla beklenen Delibal filminin galası Folkart Çarşı içinde bulunan CinemaPink’te yapıldı. Filmin oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu, İzmir’de hayranlarıyla buluştu. Özellikle genç kızların büyük ilgisiyle karşılaşan Çağatay Ulusoy aşırı kalabalıkta zor olsa da selfie yapmayı ihmal etmedi.

İZDİHAM YAŞANDI

Aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşklarını konu alan Delibal filminin galasında neredeyse izdiham çıkıyordu. Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı filmin gösterimi öncesi özel bir alanda toplanan kalabalık ünlü oyuncularla buluşmak için uzun süre bekledi. Daha sonra alana giren Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu için izdiham yaşandı.

HAYRANLARIYLA SELFİE ÇEKTİ

Hayranlarının arasına girip selfie çektirmek isteyen Çağatay Ulusoy’a güvenlikler yardım etti. Kısa bir konuşma sonrası ünlü oyuncular seyircilerle birlikte filmi seyretti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.