Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin fanları arasında kriz

Çağatay Ulusoy’un reklam filminin taklit olduğu haberlerinin çıkması üzerine fanlar harekete geçti. Asıl taklidin Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in reklam filmi olduğunu belgeleriyle ortaya koydu.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in rol aldığı reklam filmi çalıntı iddialarıyla karşı karşıya… İddiayı ise ortaya Çağatay Ulusoy’un fanları attı. Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Ulusoy, başka bir markanın reklamıyla sevgililerle aynı zamanda ekranda boy göstermiş ve rekabeti kızıştırmıştı. Ancak Ulusoy’un reklam filminin de taklit olduğu öne sürülmüştü. Çalıntı iddiaları karşısında Çağatay’ın fanları karşı atağa geçip, gerçek alıntının Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in reklam filmi olduğunu belgeledi. Sevgililerin çalışması Redondo & Bolier’ın düet yaptığı “She Keeps Bees”in şarkısının klibiyle bire bir benzerlik taşıyor. Hatta reklamda da aynı şarkının kullanıldığı dikkatlerden kaçmadı.

YouTube video

YouTube video

Redondo & Bolier Feat. She Keeps Bees – Every Single Piece

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.